

Ο Τζο Μπάιντεν προέτρεψε σήμερα το Κογκρέσο να εγκρίνει χωρίς καθυστέρηση ένα «στιβαρό» σχέδιο βοήθειας της αμερικανικής οικονομίας, η οποία προσπαθεί να ανακάμψει από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία Covid-19.
Οεκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος παρουσίασε το οικονομικό επιτελείο του από το Γουίλμιγκτον στο Ντέλαγουερ, υπογράμμισε επίσης πως το μήνυμά του «προς όλους όσοι δίνουν μάχη αυτή τη στιγμή είναι το ακόλουθο: η βοήθεια φθάνει».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.