

Το προεκλογικό επιτελείο του Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Guardian, σύμφωνα με τις οποίες ένα πρώην μοντέλο κατηγορεί τον μεγιστάνα ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του αμερικανικού τουρνουά τένις US Open το 1997.
Η Έιμι Ντόρις φέρεται να αφηγήθηκε στην εφημερίδα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ότι ο Τραμπ της επιτέθηκε έξω από μια τουαλέτα, στο VIP θεωρείο του μεγιστάνα στο τουρνουά εκείνης της χρονιάς. Η Ντόρις ήταν τότε 24 ετών.
“Έχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό μου και εγώ τον απωθούσα. Και μετά με αγκάλιασε πιο σφιχτά και τα χέρια του βρίσκονταν παντού, στους γλουτούς μου, στα στήθη μου, στην πλάτη μου, παντού”, είπε η γυναίκα σε αυτή τη συνέντευξη.
Το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου απάντησε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αναληθείς.
“Οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς. Θα εξετάσουμε κάθε διαθέσιμο νομικό μέσο ώστε να λογοδοτήσει η Guardian για το κακόβουλο δημοσίευμα αυτής της ατεκμηρίωτης ιστορίας”, είπε η Τζένα Έλις, νομική σύμβουλος στην εκστρατεία του Τραμπ.
Η εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες που, όπως γράφει, της έδωσε η Ντόρις και εικονίζουν τη νεαρή γυναίκα με τον Τραμπ. Πήρε επίσης συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους στους οποίους είχε μιλήσει την εποχή εκείνη η Ντόρις για το συμβάν. Συνολικά έδωσε στην εφημερίδα έξι φωτογραφίες της με τον Τραμπ καθώς και το εισιτήριό της για το τουρνουά, την ημέρα του επεισοδίου.
Σχετικά Νέα
Ιράν και ΗΠΑ σήμερα στη Ρώμη για τον β’ γύρο συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και του Ιράν συνεχίζουν σήμερα στη Ρώμη τις συνομιλίες για το.
Το «φαινόμενο Άντριου Τέιτ» εξαπλώνεται στα σχολεία της Βρετανίας – Αγόρια αρνούνται να μιλήσουν σε γυναίκες καθηγήτριες
Οι influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τροφοδοτούν την αύξηση του μισογυνισμού και του σεξισμού στις σχολικές αίθουσες του.
«Συγγνώμη λάθος», λένε τώρα αξιωματούχοι του Τραμπ για το πρωτοφανές email που απαιτεί αλλαγές στο πρόγραμμα του Χάρβαρντ
Η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό.
Ο Λευκός Οίκος αποφαίνεται πως ο κορωνοϊός «ξέφυγε από εργαστήριο»
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε χθες Παρασκευή αναθεωρημένη εκδοχή της ειδικής σελίδας του ιστοτόπου του.