Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής εναντιώνεται στις εξαγγελίες Πατούλη

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής εκφράζει την αντίθεση του «στις επιλογές των ιδιωτικοποιήσεων και της αντεργατικής πολιτικής και δηλώνει ετοιμότητα για να απαντήσει αγωνιστικά».

Εστία της αντιπαλότητας, όπως σημειώνει ο σύλλογος, αποτέλεσε η παρακάτω φράση του κ. Πατούλη όταν κάλεσε τους υπαλλήλους της Περιφέρειας σε συστράτευση προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες, «αλλά κι αν κάποιος θεωρήσει ότι μπορεί αυτά που λέμε εμείς να μην ταιριάζουν και θέλει να μετακινηθεί, ή να πάει σε άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, θα τον βοηθήσουμε να πάει…. Θέλουμε όσοι μείνουνε να πιστέψουν σε αυτό το νέο εγχείρημα με αυτό το πρόσημο που εμείς βάζουμε…».

Από την πλευρά του ο ΣΥΠΑ θέτει το ερώτημα, «από πού θα μας βοηθήσει να φύγουμε;..», ενώ δεύτερο σημείο τριβής απετέλεσε το θέμα των ΚΤΕΟ, για τα οποία ο σύλλογος σημειώνει πως ο κ. Πατούλης είπε πως «θα εξετάσουμε το ζήτημα των ΚΤΕΟ…, δεν ξέρω εάν εξυπηρετούν τους πολίτες όταν υπάρχουν σε όλες τις γωνιές της Αττικής ιδιωτικά ΚΤΕΟ», αντιπαραθέτοντας το κόστος λειτουργίας τους στις ανάγκες των ευπαθών ομάδων.

«Δεν μας παραξενεύουν οι τοποθετήσεις αυτές», καταλήγει ο ΣΥΠΑ. «Εξάλλου, από τα 5 δημόσια ΚΤΕΟ που έκλεισε το ΠΑΣΟΚ, η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ) έθεσε σε επαναλειτουργία μόνον 1».

Σχετικά Νέα