

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς (φωτο) δήλωσε ότι προτιμά τον Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ από τον προκάτοχό του, τον Ντόναλντ Τραμπ και θα ήθελε να τον δει να επανεκλέγεται για μια δεύτερη τετραετή θητεία.
Απαντώντας στην ερώτηση ενός μαθητή, καθώς επισκεπτόταν ένα δημοτικό σχολείο κοντά στο Βερολίνο, ο Σολτς είπε: «Πιστεύω ότι ο νυν πρόεδρος είναι καλύτερος, για αυτό θέλω να επανεκλεγεί».
Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Μπάιντεν έχει προβάδισμα έναντι των πιθανών Ρεπουμπλικάνων αντιπάλων του, του Τραμπ και του νυν κυβερνήτη της Φλόριντας Ρον ντε Σάντις, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει το Ισραήλ για «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με συνοπτικές.
Η επίσημη δήλωση του Βατικανού για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Φάρελ, προσωρινός διοικητής του Βατικανού, ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του πάπα.
Θάνατοι διασωστών στη Γάζα: Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα (21/4) τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.