

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Kώστας Σημίτης «αδειάζει» την εφημερίδα «Τα Νέα» για την ερμηνεία που έδωσε στο επίμαχο άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα 14/12.
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, ο τίτλος που αντικατοπτρίζει απόλυτα το άρθρο του είναι «Μια επιτυχία που δεν ολοκληρώθηκε», αναφερόμενος στη συμφωνία του Ελσίνκι, και δηλώνει πως ο τίτλος «Για όλα φταίει ο Καραμανλής», που δημοσιεύεται στο πρωτοσέλιδο των Νέων δεν αποτελεί προσωπική του τοποθέτηση.
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Σημίτη:
«Το σημερινό άρθρο μου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει τίτλο «μια επιτυχία που δεν ολοκληρώθηκε» και αναφέρεται στη συμφωνία του Ελσίνκι.
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς, όπως εκείνος που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, μου ήταν πάντα ξένοι».
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.