

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεσμεύτηκε να “μην γυρίσει την πλάτη του στην Ουκρανία”, παρά τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις στο Κογκρέσο για την έγκριση νέου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο.
Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν ποντάρει στο ότι οι ΗΠΑ θα σταματήσουν να στηρίζουν την Ουκρανία, υποστήριξε ο αμερικανός πρόεδρος μετά τη συνάντηση που είχε με τον ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουάσινγκτον. “Πρέπει να αποδείξουμε ότι κάνει λάθος”, είπε ο Μπάιντεν σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ζελένσκι. “Εάν δεν σταματήσουμε τον Πούτιν… θα συνεχίσει”, συμπλήρωσε.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.