

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι αναμένει η συνάντησή του αυτή την εβδομάδα με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να βοηθήσει προκειμένου να υπάρξει διάλογος μεταξύ των δύο χωρών και να αποκατασταθούν οι προσωπικές επαφές, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ο Μπάιντεν θα συναντήσει τον Πούτιν στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη εν μέσω τεταμένων διμερών σχέσεων σε μια σειρά από θέματα.
«Για να αποκατασταθούν οι προσωπικές μας επαφές, σχέσεις, για να υπάρξει άμεσος διάλογος, για να δημιουργηθούν πραγματικά λειτουργικοί μηχανισμοί σε αυτούς τους τομείς που αντιπροσωπεύουν αμοιβαία συμφέροντα…» δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με το Interfax σε απόσπασμα συνέντευξής του στην κρατική τηλεόραση η οποία θα δημοσιοποιηθεί αργότερα.
Σχετικά Νέα
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Αγνοείται κολυμβητής στο Ισραήλ μετά από σπάνια επίθεση καρχαρία: «Είδα αίμα και ακούστηκαν κραυγές»
Ένας κολυμβητής αγνοείται μετά από μια σπάνια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ χθες, Δευτέρα. Το.
Η πολιτική του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα προκαλεί ανησυχία και χάσμα μεταξύ ΕΕ – ΕΚΤ
Γραμμές μάχης λαμβάνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν.