Ο νούμερο ένα λόγος που το στοματικό σεξ κάνει καλό

Για πολλά χρόνια το στοματικό σεξ αποτελούσε ταμπού για το οποίο σπάνια μιλούσε κάποιος δημόσια. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και η επιστήμη έχει ασχοληθεί πολλές φορές με το θέμα του στοματικού σεξ. Μάλιστα αρκετοί επιστήμονες έχουν θελήσει να εντοπίσουν το πώς το στοματικό σεξ επηρεάζει την υγεία μας.

Μήπως είστε demisexual; Τι σημαίνει ο καινούριος όρος για τον σεξουαλικό προσανατολισμό
Σύμφωνα λοιπόν με το Journal of Reproductive Immunology οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η διαδικασία του στοματικού σεξ βοηθάει την ανθρώπινη αναπαραγωγή. Ναι σωστά διαβάσατε. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε μια υγιή εγκυμοσύνη, κάντε στον αγαπημένο σας στοματικό σεξ. Και αυτό γιατί όταν η γυναίκα καταπιεί το σπέρμα, το σώμα της εξοικειώνεται με το DNA του άντρα. Έτσι τη στιγμή που θα θελήσει να κάνει παιδί, το σώμα της θα δεχθεί πιο εύκολα το σπέρμα του συντρόφου της και το πιο σημαντικό είναι πως θα έχει λιγότερες επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη.

Ως προς το αντρικό φύλο η επιστημονική εξήγηση είναι πιο ρηχή σε σχέση με το γυναικείο φύλο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ένας άντρας κάνει στοματικό σεξ σε μια γυναίκα επειδή με αυτό τον τρόπο θα την κρατήσει κοντά και δεν θα πάει με κάποιον άλλον.

Όποιος και να είναι ο λόγος, σημασία έχει να δοκιμάζουμε ότι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Σχετικά Νέα