

Τηλεφωνική επικοινωνία με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουέντι Σέρμαν (Wendy R. Sherman) σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και στα Δυτικά Βαλκάνια, είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την πρόσφατη προκλητική ρητορική της Τουρκίας.
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.