

Φονικό αποδεικνύεται το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα μας, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η Μαγνησία και ιδιαίτερα ο Βόλος.
Ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ανέλαβε ο ίδιος δράση όπου φανερά ενοχλημένος, εγκατέλειψε το δημαρχείο του και βγήκε στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου ζητώντας από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.
“Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε. Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις”, ακούγεται να λέει στο βίντεο ο δήμαρχος Βόλου, τη στιγμή που τα νερά φτάνουν -κυριολεκτικά- μέχρι τα γόνατά του.
Ο Αχιλλέας Μπέος δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε το έργο του και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τις οποίες κάνει έκκληση προς τους κατοίκους του Βόλου να μην κυκλοφορούν, ενώ παράλληλα κάνει αυτοψία στις καταστροφές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.