

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τον Τούρκο ομόλογό του, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνάντηση που θα έχουν αύριο, ότι τυχόν αιφνιδιαστικές ενέργειες δεν θα ωφελήσουν τις σχέσεις των δύο χωρών και ότι οι κρίσεις θα πρέπει να αποφεύγονται, ανέφερε ένας Αμερικανός αξιωματούχος.
Σύμφωνα με την πηγή αυτήν, ο Μπάιντεν, που βρίσκεται στη Ρώμη για τη σύνοδο της G20, θα συζητήσει επίσης το αίτημα της Τουρκίας για αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-16, καθώς και την αμυντική σχέση της με τις ΗΠΑ.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Ερντογάν ζήτησε να κηρυχθούν «ανεπιθύμητα πρόσωπα» 10 πρεσβευτές ξένων χωρών, μεταξύ των οποίων και εκείνος των ΗΠΑ, επειδή ζήτησαν την αποφυλάκιση του φιλάνθρωπου μαικήνα Οσμάν Καβαλά.
Στη συνέχεια ωστόσο απέσυρε την απειλή.
Σχετικά Νέα
Volvo: Κόβει έως και 800 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ λόγω δασμών
Στις περικοπές έως και 800 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ λόγω της αβεβαιότητας που έχουν.
Ένας μήνας από τη σύλληψη Ιμάμογλου: Η Τουρκία σε αναβρασμό
Καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Τουρκία, παραπέμπονται σε.
Μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου υπέγραψε ένα βλήμα πυροβολικού με μήνυμα προς τον Πούτιν
Το μέλος του αμειρκανικού Κογκρέσου Μπράιαν Φιτζπάτρικ, Ρεπουμπλικανός υπέρ της Ουκρανίας που εκπροσωπεί την.
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.