

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή της αυτοκινητοβιομηχανίας Hyundai την Κυριακή στη Σεούλ, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την επένδυση στην πολιτεία της Τζόρτζια, όπως ανακοίνωσε χθες ο Τζέικ Σάλιβαν Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Μπράιαν Κεμπ θα ανακοινώσει σήμερα ότι η Hyundai επενδύει περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια (6,62 δισεκατομμύρια ευρώ).
Η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με την επίσκεψη του προέδρου Μπάιντεν στη Σεούλ, όπως είχαν δηλώσει πηγές στο Reuters την Τετάρτη.
Σχετικά Νέα
Φινλανδία: Θέλει να αυξήσει στα 65 έτη το όριο ηλικίας των εφέδρων
Η κυβέρνηση της Φινλανδίας, χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, θέλει να αυξήσει το όριο της.
Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Γαλλία: Κεραυνός έπληξε ζωολογικό κήπο-13 τραυματίες, οι τέσσερις παιδιά
Τέσσερα παιδιά και μία 29χρονη Γερμανίδα περιλαμβάνονται ανάμεσα στα δεκατρία άτομα που τραυματίστηκαν από.
Μ. Βρετανία: Ένοχοι τρεις “θαυμαστές του Χίτλερ”, που σχεδίαζαν εμπρησμούς σε τζαμιά και συναγωγές
Τρεις άνδρες, θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας, καταδικάστηκαν σήμερα από τη.