

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Πέμπτη ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και να προωθήσει την περιφερειακή ειρήνη, μεταξύ άλλων μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, με τη νέα ισραηλινή κυβέρνηση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
“Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη λύση των δύο κρατών και να αντιτίθενται σε πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά της ή έρχονται σε αντίθεση με τα αμοιβαία συμφέροντα και τις αξίες μας”, ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.
Σχετικά Νέα
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.
Η Ισπανία υπόσχεται να επιτύχει τον στόχο του ΝΑΤΟ για δαπάνες 2% του ΑΕΠ το 2025
Για αμυντικές δαπάνες 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) φέτος έκανε λόγο ο Ισπανός.