

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης, θα απευθύνει ομιλία στην 4η Ευρω-Αραβική Σύνοδο (EU – Arab World Summit) στο Μέγαρο Μουσικής.
Στο περιθώριο της Συνόδου, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός το πρωί θα έχει διμερείς συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πρωθυπουργούς της Κροατίας, της Αλβανίας και της Σερβίας. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.
Συγκεκριμένα:
-Στις 10.00, με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς .
-Στις 13.30, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα.
-Στις 14.30, με την πρωθυπουργό της Σερβίας Άνα Μπίρναμπιτς.
-Στις 18.00, με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Αχμέντ Αμπούλ Γκέιτ .
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.