Ο μάνατζερ του Τραμπ προσπάθησε να ξεγελάσει το κοινό με φωτογραφία του 2004 και την πάτησε

O διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Μπραντ Παρσκέιλ ήταν λίγο βιαστικός στην τελευταία του ανάρτηση. Ήθελε να δείξει πόσο κόσμο είχε το Daytona 500, επειδή θα το επισκεπτόταν ο Τραμπ, αλλά την πάτησε.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στο Twitter φωτοφραφία ενός αεροσκάφους που βρισκόταν πίσω από ένα τεράστιο πλήθος στο Daytona 500 (αγώνες ταχύτητας), το οποίο επισκέφτηκε και ο Τραμπ για την προεκλογική του εκστρατεία την Κυριακή.  Όμως, η φωτογραφία ήταν από το 2004, όταν πρόεδρος ήταν ακόμη ο Τζορτζ Μπους.

Το συγκεκριμένο tweet έμεινε στον «αέρα» για περίπου τρεις ώρες και είχε ήδη 23.000 likes και 6.700 retweets πριν διαγραφεί. Όσοι δεν αντιλήφθηκαν ότι η φωτογραφία είναι… 16 ετών, εντυπωσιάστηκαν. Οι υπόλοιποι δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τη φωτογραφία… viral με τα εκατοντάδες σχόλια που εξηγούσαν ότι κάτι πάει λάθος με την εικόνα.

«Εδώ είναι ο Τραμπ με τον Τσόρτσιλ και τον Στάλιν κατά τη διάρκεια του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου», γράφει ένας χρήστης, στην δεύτερη ανάρτησή του, μετά το φιάσκο. Τελικά, βρήκε φωτογραφία από την Κυριακή.

Η φωτογραφία ήταν από τις 15 Φεβρουαρίου του 2004 και την είχε απαθανατίσει ο Τζόναθαν Φέρι, ο οποίος μιλώντας στο CNN, δήλωσε αστειευόμενος ότι «μπορεί να μην πήγα φέτος, αλλά κέρδισα το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας».

Κανένας εκπρόσωπος της καμπάνιας του Τραμπ δεν δέχτηκε να μιλήσει στην αμερικανική έκδοση της HuffPost. 

Σχετικά Νέα