

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς συνεχάρη σήμερα τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με μια ανακοίνωση που άφηνε να εννοηθεί ότι η παλαιστινιακή ηγεσία θα σταματήσει το πολιτικό μποϊκοτάζ της Ουάσινγκτον.
«Συγχαίρω τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του στην προεδρία των ΗΠΑ την επόμενη περίοδο και συγχαίρω την εκλεγμένη αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις», επεσήμανε ο Αμπάς σε ανακοίνωση από το γραφείο του στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης.
«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον εκλεγμένο πρόεδρο και την κυβέρνησή του προκειμένου να ενισχύσουμε τις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Παλαιστινίων και να πετύχουμε ελευθερία, ανεξαρτησία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια για τον λαό μας καθώς και να εργαστούμε για την ειρήνη , τη σταθερότητα και την ασφάλεια για όλους στην περιοχή μας και τον κόσμο».
Σχετικά Νέα
Τουρκία: Ζητά κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη χωρίς χρονοτριβή
Έκκληση για κατάπαυση του πυρός «χωρίς χρονοτριβή» στη Λιβύη έκανε την Τετάρτη (14/05) η.
Γαλλία: 10 εκατ. ευρώ για την επισκευή τμήματος της θωράκισης στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ
Η Γαλλία θα συνεισφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ για την επισκευή της θωράκισης στον πυρηνικό.
Λευκός Οίκος: Συμφωνίες τελικού ύψους 1,2 τρισ. δολαρίων υπέγραψαν ΗΠΑ και Κατάρ
Σε 1,2 τρισ. δολάρια ανέρχονται οι οικονομικές συμφωνίες «μαμούθ» που υπέγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Η Δανία εξετάζει άρση της επί 40 χρόνια απαγόρευσης για τη χρήση πυρηνικής ενέργειας
Η Δανία εξετάζει το ενδεχόμενο να άρει μια 40ετή απαγόρευση για τη χρήση πυρηνικής.