

Ο Λευκός Οίκος δεσμεύεται να διατηρήσει τον ανεφοδιασμό των πετρελαιαγορών, μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα οι αντάρτες Χούτι τις Υεμένης σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας.
“Οι ΗΠΑ καταδικάζουν με τον εντονότερο τρόπο τη σημερινή επίθεση σε ενεργειακές υποδομές κρίσιμης σημασίας” ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζαντ Ντιρί σε ανακοίνωση που εξέδωσε. “Οι βίαιες ενέργειες εναντίον πολιτικών περιοχών και υποδομών κρίσιμης σημασίας για την παγκόσμια οικονομία το μόνο που κάνουν είναι να εμβαθούνουν τη διαμάχη και τη δυσπιστία”, πρόσθεσε.
Ο Ντιρί επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε νωρίτερα με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και του εξέφρασε την υποστήριξή του.
Σχετικά Νέα
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.