

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έγινε πατέρας. Ο 56χρονος σκηνοθέτης κράτησε το Σάββατο, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, τον πρωτότοκο γιο του στην αγκαλιά του.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο και η σύζυγός του Ντανιέλα, είχαν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη τον περασμένο Αύγουστο, ενώ σύμφωνα με την The Jerusalem Post, ο τοκετός έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.
Εκπρόσωπος του Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να επιβεβαιώνει την είδηση του ερχομού του πρώτου παιδιού του σκηνοθέτη, με δηλώσεις του στο TMZ και το E! News. «Η Ντανιέλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι ευτυχείς να ανακοινώσουν την γέννηση του πρώτου τους παιδιού» σημειώνει ο εκπρόσωπος του σκηνοθέτη της ταινίας «Κάποτε στο Χόλιγουντ…» που χάρισε στον Μπραντ Πιτ το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου στις αρχές του μήνα.
Η γνωριμία του Κουέντιν Ταραντίνο με την Ισραηλινή σύζυγό του
Η Ντανιέλα, κόρη γνωστού Ισραηλινού τραγουδιστή και συνθέτη, του Τζβίκα Πικ, γνώρισε τον Κουέντιν Ταραντίνο το 2009, όταν εκείνος προωθούσε την ταινία «Άδωξοι Μπάσταρδη» στο Ισραήλ. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του το καλοκαίρι του 2017, ενώ Κουέντιν Ταραντίνο και Ντανιέλα παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή τον Νοέμβριο του 2018 στο Λος Άντζελες.
Το πρώτο παιδί του Κουέντιν Ταραντίνο έρχεται καθώς ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει την πρόθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, προαναγγέλλοντας μία μόνο ακόμη ταινία στο μέλλον. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι η συνέχεια του Kill Bill, για την οποία ο σκηνοθέτης δήλωσε πρόσφατα πως έχει οραματιστεί το σενάριο.
Σχετικά Νέα
Εκατοντάδες πιστοί στο Ευχέλαιο στο Σίδνεϋ
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή της Ομογένειας χθες Μ. Τετάρτη στο ιερό μυστήριο του Ευχελαίου.
Πενταμερής ΗΠΑ – Ευρώπης για την Ουκρανία στο Παρίσι: Θετικό το κλίμα
ΟΓάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε συνομιλίες σήμερα στο Παρίσι με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.
Μα, πού κρύβονται τέλος πάντων οι εξωγήινοι;
Οι επιστήμονες αναρωτιούνται εδώ και πολλά χρόνια γιατί είναι τόσο δύσκολη η αναζήτηση εξωγήινης.
Μελόνι σε Τραμπ: Ελπίζουμε να κάνουμε τη Δύση μεγάλη ξανά
Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στην Ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι και τον Αμερικανό πρόεδρο,.