

Κατά 67.708 αυξήθηκε ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 το προηγούμενο εικοσιτετράωρο φθάνοντας τα 7,31 εκατομμύρια στην Ινδία, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.
Το ίδιο διάστημα, ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού αυξήθηκε στους 111.266 νεκρούς, καθώς άλλοι 680 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων μολύνσεων από τον κορονοϊό στην Ινδία ξεπέρασε τα επτά εκατομμύρια την Κυριακή, καθώς στη χώρα εντοπίστηκαν ένα εκατομμύριο περιπτώσεις μέσα σε δεκατρείς ημέρες. Στη χώρα καταγράφεται ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων στην υφήλιο, πίσω από τις ΗΠΑ, που πλησιάζουν τα οκτώ εκατομμύρια.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Βαρθολομαίος για εκδημία Πάπ Φραγκίσκου: Στάθηκε φίλος και συμπαραστάτης του Οικουμενικού πατριαρχείου, γνήσιος φίλος της Ορθοδοξίας
«Μέσα στην ατμόσφαιρα της απόλυτης πασχαλινής χαράς, σήμερα το πρωί, Δευτέρα της Διακαινησίμου εβδομάδος,.
Για τρεις μέρες σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για τρεις ημέρες..
Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό
Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες.
-
Ισημερινός: Έσυραν έναν Βρετανό έξω από αστυνομικό τμήμα που κατηγορούνταν για φόνο και τον έκαψαν ζωντανό
Ένας άνδρας από τη Βρετανία, που κατηγορούνταν για φόνο, λιντσαρίστηκε έξω από ένα αστυνομικό.