

“Η συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη με μέλη της AIPAC (American Israel Public Affairs Committee), η οποία είχε προγραμματισθεί προ ημερών, προκειμενου να παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το Παλαιστινιακό, ακυρώνεται”, αναφέρουν πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίες εξηγούν πως:
“Με αποφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, η συνάντηση κρίθηκε αναγκαίο να ακυρωθεί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την άρνηση του Ισραήλ να επιδιώξει την αποκλιμάκωση της έντασης, καθώς όλοι οι περιφερειακοί δρώντες οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση με σεβασμό στη διεθνή νομιμότητα και στις διαμεσολαβητικες προσπάθειες των διεθνών δρώντων”.
Οι αντιδράσεις από τη Νέα Αριστερά, δεν θεωρούνται ανεξάρτητες από την εξέλιξη της απόφασης Κασσελάκη για τη ματαίωσή της.
Έντονα είχε αντιδράσει νωρίτερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κώστας Καρπόζηλος.
Σχετικά Νέα
Αλ. Τσίπρας: Τέσσερα «stop» για τους εχθρούς της Δημοκρατίας
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιγράφει στην Ειδική Εκδοση Turning Points του Euro2day.gr και.
Α. Γεωργιάδης: Δεν εφημέρευε 36 ώρες η γιατρός που είχε τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα
Στο ατύχημα που σημειώθηκε στην Πάτρα με θύμα γιατρό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», αναφέρθηκε.
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις στην Ινδία: Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα
Η Ελληνική κυβέρνηση δια μέσω του υπουργείου Εξωτερικών καταδίκασε απερίφραστα την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον.
ΣΥΡΙΖΑ: Σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων – Το ψηφιακό φιάσκο της ΝΔ
Στην εκτεταμένη διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων – ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, IBAN – αναφέρεται με ανακοίνωσή.