

Βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη. Ο πρωθυπουργός πρώτα άκουσε τα κάλαντα διαδικτυακά με την κόρη του και στη συνέχεια πήγε να πάρει βιβλία. Κάνοντας κάποια από αυτά δώρο στην κόρη του.
Περιμένοντας τη σειρά του για να μπει στο βιβλιοπωλείο, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ανταλλάξουν ευχές.
Συνομιλώντας με μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, ο Πρωθυπουργός ρώτησε τους μικρούς μαθητές για την εμπειρία τη τηλεκπαίδευσης. «Είστε από τους λίγους οι οποίοι ασχολούνται με το βιβλίο», ανέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας από τους πολίτες που περίμεναν στην ουρά και συζήτησαν για τις τελευταίες εκδόσεις.
Τι βιβλία δώρισε στην κόρη του ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δώρισε στην κόρη του Δάφνη το βιβλίο «Ελλάδα: Βιογραφία ενός σύγχρονου έθνους» του Roderick Beaton. Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγόρασε το μυθιστόρημα «Ο βασιλιάς της» του Χρήστου Χωμενίδη, την οικονομική και πολιτική ιστορία «Η άνοδος και η πτώση της κλασικής Ελλάδας» του Josiah Ober, το βιβλίο «Το ελληνικό όνειρο», που αποτελεί έναν διάλογο του καθηγητή Στάθη Καλύβα με τον δημοσιογράφο Κώστα Γιαννακίδη, και το βιβλίο «Project Fix: Αναβιώνοντας το μέλλον» της αρχιτέκτονος Καλλιόπης Κοντόζογλου για τη μετατροπή του κτιρίου της ζυθοποιίας Φιξ σε στέγη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
Φωτογραφίες: eurokinissi.gr
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.