

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωσή του καταδικάζει απερίφραστα την φασίζουσα συμπεριφορά των ατόμων που εισέβαλαν στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη, απέναντι σε μια εξαιρετική επιστήμονα κι άνθρωπο, την οποία οφείλουν όλοι να καταδικάσουν.
Στην εθνική προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν έχουν θέση ακραίες, αντιεπιστημονικές κι ανεύθυνες συμπεριφορές.
Η Πολιτεία έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να προφυλάξει το κύρος και την ασφάλεια του επιστημονικού κόσμου της χώρας, του ιατρικού προσωπικού και των επαγγελματιών υγείας».
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.