

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Κάτω Πατήσια, καθώς μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υποστήριξε ότι η ανήλικη που τον κατήγγειλε, προέβη σε αυτή την πράξη, επειδή πιθανόν τον είχε ερωτευτεί και εκείνος δεν ενέδωσε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Alpha, o ιερέας δήλωσε: «Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει».
«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας πολύ προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», φέρεται να είπε ο 37χρονος κατηγορούμενος για βιασμό.
«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή και όταν υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» κατέληξε.
Την Τρίτη η απολογία
Ο ιερέας απολογείται την Τρίτη, καθώς έλαβε προθεσμία, με τον εισαγγελέα πρωτοδικών, έπειτα από τη λεπτομερή μελέτη του υλικού, προέβη στην άσκηση ποινικής δίωξης για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή και αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες για τη σύλληψη του δράστη των καταγγελλόμενων πράξεων.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.