

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δεν προσπάθησε για κανέναν λόγο να αποσιωπήσει έκθεση για περιστατικά σεξουαλικής βίας κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Το έργο της ειδικής απεσταλμένης του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία σε ένοπλες συρράξεις Πραμίλα Πάτεν, της οποίας η έκθεση δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα συντάχθηκε σχολαστικά και με επιμέλεια. Για κανέναν λόγο ο Γενικός Γραμματέας δεν έκανε οτιδήποτε για να κρατήσει αυτή την έκθεση αποσιωπημένη», δήλωσε ο Στεφάν Ντουζαρίκ, απαντώντας σε κατηγορίες του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.