Ο. Γεροβασίλη: Παίρνει «αποστάσεις» από τον Φίλη – «Σεβόμαστε το αποτέλεσμα των εκλογών»

Για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος μίλησε η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε αρχικά πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κοινό στόχο, όπως και ότι οι μάχες γίνονται εκτός Βουλής, στην κοινωνία.

Ακολούθως κληθείς να σχολιάσει τις πρωινές δηλώσεις του Νίκου Φίλη – μίλησε για τρίτη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ παρομοίασε τον λόγο του Στέφανου Κασσελάκη με του Ντόναλντ Τραμπ – τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είμαι σε μεγάλη απόσταση από τη δήλωση Φίλη περί Τραμπ. Απαντώ ευθέως».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσε το κόμμα μετά τις εκλογές και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν ήταν εύκολη στιγμή και δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον καθένα από εμάς προσωπικά και τον χώρο μας», σχολίασε.

«Οι 150.000 που ένθερμα ήρθαν και στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον έβγαλαν ξανά στην επιφάνεια και μας έδειξαν εμπιστοσύνη ως προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών και θα το υπηρετήσουμε».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ίδιος που επέλεξε όλους εμάς και αυτούς που είναι στο επιτελείο Κασσελάκη και Αχτσιόγλου. Ο Αλέξης Τσίπρας το είπε, το εννοούσε και το έκανε, ότι θα μείνει ουδέτερος σε αυτή τη διαδικασία και έβαλε εμάς όλους μπροστά στις ευθύνες μας για να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας και την κοινωνία στη συνέχεια», δήλωσε.

Ακόμη ανέφερε ότι εκτιμά απεριόριστα την Έφη Αχτσιόγλου και για την ίδια είναι σεβαστό το τι θα επιλέξει εκείνη στην παρούσα χρονική συγκυρία. «Ο ρόλος του προέδρου είναι ισχυρός και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε», δήλωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα