

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά τους βαρείς υπαινιγμούς σε βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό προχωρά σε μηνύσεις.
Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για εμπλοκή του υπουργού στη συγκεκριμένη υπόθεση, με ανάρτησή του στα social media.
Μάλιστα σήμερα ο κ. Γεραπετρίτης συνέχισε τις νομικές του ενέργειες καταθέτοντας μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαράξει το δημοσίευμα για την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου, γράφοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Η ανάρτηση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου:

Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.