Ο Γ. Σμαραγδής στην «Συναισθηματική Διαλεκτική» το Σάββατο 10 Απριλίου

Οι μαθητές και οι φίλοι της “Συναισθηματικής Διαλεκτικής”, στα πλαίσια των δράσεων της, μέσω της πλατφόρμας του zoom, θα έχουν την μεγάλη τιμή να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον σπουδαίο βιογράφο μεγάλων προσωπικοτήτων μέσω της τέχνης του κινηματογράφου, τον πολυβραβευμένο και αγαπημένο σε όλους σκηνοθέτη, Γιάννη Σμαραγδή, σε μια ομιλία-μάθημα με αφορμή την πορεία του, την δύναμη της εικόνας και τα νέα σχέδια του .

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης ταινιών όπως: “El Greco”, “Καζαντζάκης”, “Καβάφης”, “Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι”, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και σπούδασε σκηνοθεσία στην Ελλάδα και το Παρίσι.

Πιστός στο πνεύμα των ταινιών που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα, προετοιμάζει την νέα του ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Η ταινία έχει σαν στόχο να αναδείξει την προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια, που έβαλε τη σφραγίδα του στην Ελληνική Ιστορία.

Τον Ιωάννη Καποδίστρια που όλοι μας “ξέρουμε”, αλλά κατ’ ουσία δεν τον γνωρίζουμε”…….

Οι ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή, γυρίζουν τον κόσμο προβάλλοντας την Ελλάδα και αποθεώνονται. Η αναγνώριση εκφράζεται μέσω μιας διεθνούς υπόκλισης για το έργο του.

Μια ακόμη, αξιόλογη δράση της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, μέσα από μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων, που έχουν ξεκινήσει με την έναρξη της καραντίνας και σίγουρα έχουν καταφέρει να κάνουν τα Σαββατόβραδα μας δημιουργικά.

Οι φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση σε live streaming μέσω της σελίδας της Συναισθηματικής Διαλεκτικής στο Facebook.

Info

Γιάννης Σμαραγδής online στη Συναισθηματική Διαλεκτική

Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 20.00

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα