Ο Έλον Μασκ μετατρέπει τα γραφεία του Twitter σε «ξενοδοχείο» για το προσωπικό

Φωτογραφίες από χώρους γραφείων του Twitter που έχουν μετατραπεί σε υπνοδωμάτια, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ διεξάγουν έρευνα για πιθανές παραβιάσεις.

Δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και παντόφλες δείχνουν οι φωτογραφίες που στάλθηκαν στο BBC και τις οποίες δημοσιεύει το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο.

Παράλληλα, πρώην εργαζόμενος αποκαλύπτει ότι το νέο αφεντικό του Twitter, Έλον Μασκ, διαμένει στα κεντρικά γραφεία από τότε που αγόρασε την εταιρεία.

Τον περασμένο μήνα έστειλε email στο προσωπικό καλώντας τους να είναι «εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί» για να πετύχουν.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Κτηρίων του Σαν Φρανσίσκο επιβεβαίωσε ότι διεξάγει έρευνα για πιθανές παραβιάσεις των κανονισμών μετά από καταγγελία.

Κρεβάτια για «κουρασμένους υπαλλήλους»

Από την πλευρά του, ο Ε. Μασκ σχολίασε ότι οι Αρχές της πόλης επιτίθενται σε εταιρείες που προσφέρουν κρεβάτια σε «κουρασμένους υπαλλήλους».

Σε tweet που έχει πλέον διαγραφεί, ο κ. Μασκ αναφέρει ότι θα εργαζόταν και θα κοιμόταν στο γραφείο «μέχρι να διορθωθεί η κατάσταση».

«Μοιάζει με δωμάτιο ξενοδοχείου», σχολιάζει πρώην εργαζόμενος, ο οποίος τονίζει πως ο Ε. Μασκ κοιμάται τακτικά στα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα