

Κοντά στους άστεγους βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τις μέρες των Χριστουγέννων.
Με πρωτοβουλία του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνη Αυγερινού και του ΔΣ, κλιμάκια με συμμετοχή κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών και εθελοντών, έκαναν εξόρμηση σε Αθήνα και Πειραιά, μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης και κουβέρτες στους άστεγους συμπολίτες μας ενημερώνοντάς τους ταυτόχρονα για το που μπορούν να βρουν προστασία σε θερμαινόμενους χώρους τις μέρες με χαμηλές θερμοκρασίες.
Ένας σάκος με είδης πρώτης ανάγκης, ένα ζεστό τσάι και μια καλή κουβέντα είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς για τους αστέγους και ο Ελληνικός Ερυθρός σταυρός βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη
Οι δράσεις του Ελληνικού ερυθρού σταυρού για την παροχή βοήθειας στου άστεγους θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα σε όσες περιοχές υπάρχει ανάγκη παρέμβασης.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.