Ο Δήμος Αθηναίων και η KLINEX φροντίζουν για την υγιεινή και την καθαριότητα των σχολείων

Νέα συνεργασία του προγράμματος  της KLINEX «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» με το Δήμο Αθηναίων με στόχο να καλυφθούν οι ετήσιες ανάγκες απολυμαντικών προϊόντων και για τα 280 Δημόσια Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου.

Πρόκειται για μια δράση που αποτυπώνει την ευαισθησία του Δήμου και της KLINEX απέναντι στις αυξημένες ανάγκες υγιεινής τις οποίες δημιουργεί η πανδημία του Covid-19. Εντάσσεται ακόμη στην ευρύτερη εκστρατεία δωρεάν διάθεσης προϊόντων από την KLINEX, με στόχο τα καθαρά και ασφαλή σχολεία, καθώς και την προστασία του γενικότερου πληθυσμού. Μάλιστα, σ’ αυτό το πλαίσιο, τους τελευταίους μήνες, η Klinex έχει προσφέρει δεκάδες τόνους απολυμαντικών προϊόντων σε δημόσιους φορείς όπως Δήμους, νοσοκομεία κ.λπ., τα οποία δρουν αποτελεσματικά κατά των μικροβίων και ορισμένα από αυτά και κατά του νέου κορωνοϊου*.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, «Είναι στρατηγική επιλογή του Δήμου Αθηναίων να ενώνουμε δυνάμεις, να συνθέτουμε. Και το κλειδί είναι η σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Ειδικά τώρα, μέσα στην πανδημία, που το έχουμε περισσότερο ανάγκη απ’ ότι ίσως ποτέ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Klinex λοιπόν, χάρη στην οποία, 280 σχολεία, δημοτικά και νηπιαγωγεία της πόλης, θα έχουν όλες τις αναγκαίες συνθήκες που να εξασφαλίσουν την καθαριότητα και την υγεία των παιδιών μας».

Το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» εκφράζει την κοινωνική αποστολή της μάρκας και τη δέσμευσή της να αφήνει θετικό αποτύπωμα στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Θεσπίστηκε το 2016 με στόχο να συμβάλει ώστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μας ζουν και αναπτύσσονται να είναι υγιεινά καθαρό και ασφαλές. Μέσα από το πρόγραμμα, η KLINEX έχει προσφέρει τα 4 τελευταία χρόνια περισσότερους από 310 τόνους απολυμαντικών προϊόντων της, σε πάνω από 800 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 32 νομούς όλης της Ελλάδας.

«Η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και η προσωπική στήριξη του Δημάρχου αποτελούν μέγιστη τιμή για μας», δήλωσε η Κλειώ Κούβελα, Communications Manager South East Europe, Unilever. «Οι έκτακτες συνθήκες που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας και οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν εκλείψει ακόμη, λειτουργούν ως επιπλέον κίνητρο για την κινητοποίησή μας, γι’ αυτό και αυξάνουμε τη δωρεά απολυμαντικών προϊόντων σε περισσότερα σχολεία της χώρας μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την εθνική εκστρατεία για την ασφαλή επιστροφή των παιδιών στην καινούργια μορφή κανονικότητας».

* Αναλυτικές οδηγίες στο www.klinex.gr

Δείτε τα βίντεο:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα