

Στον χορό το έριξε για ακόμα μία φορά, παραμονή Πρωτοχρονιάς ο ΓΓ του ΚΚΕ., Δημήτρης Κουτσούμπας μην μπορώντας να αντισταθεί στο αγαπημένο του τσάμικο.
Αφού άκουσε όπως είθισται τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και από τα μέλη του συλλόγου «Ελληνικοί Χοροί Παραδοσιακή Φλόγα» στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό, στη συνέχεια έσυρε τον χορό.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΪ, μόλις άρχισε να παίζει το «Γιάννη μου το μαντήλι σου», ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει με κέφι και χαμόγελο.
Σχετικά Νέα
Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας στη συνάντηση Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του
Λίγο πριν την κατ’ ιδίαν συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι στη Villa Pampili στη.
Κ.Χατζηδάκης: 5 άξονες πρωτοβουλιών για την οδική ασφάλεια
Εντός του Μαΐου θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,.
Χ.Δήμας: Τον Φεβρουάριο του 2026 το μετρό στην Καλαμαριά – Πάνω από το 20% η πρόοδος του Flyover
Τα εμβληματικά έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και τον κομβικό ρόλο της Κεντρικής Μακεδονίας.
Α.Σκέρτσος: Το δημογραφικό ζήτημα και το παράδοξο της ευημερίας
Δέκα πολιτικές για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας παρέθεσε ο υπουργός.