

Η κλιμάκωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε «τεράστια καταστροφή» στην περιοχή
Ο γεωπολιτικός αναλυτής HA Hellyer λέει στο Al Jazeera ότι η περιοχή βιώνει μια «ασταθή κατάσταση» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ από τη μία πλευρά και του Ιράν και των συμμάχων του από την άλλη.
Ο ίδιος καταγγέλλει, δε, τη συζήτηση ορισμένων σχολιαστών και πολιτικών στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ σχετικά με την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής μέσω της κλιμάκωσης.
«Είναι πολύ επικίνδυνη αυτού του είδους η ρητορική, διότι σημαίνει ότι οι άνθρωποι πραγματικά δεν καταλαβαίνουν ότι οι πληθυσμοί της περιοχής θα είναι αυτοί που θα πληρώσουν το τίμημα για αυτόν τον τυχοδιωκτισμό, για αυτή την απερισκεψία», επισημαίνει ορθώς στο Al Jazeera.
Σχετικά Νέα
Οι επιζώντες του Άουσβιτς ευχαριστούν και αποχαιρετούν τον «αδελφό τους Φραγκίσκο»
Τον «αδελφό τους Φραγκίσκο» ευχαριστούν και αποχαιρετούν οι επιζώντες του Άουσβιτς σε όλον τον.
Κρεμλίνο: Ικανοποίηση από τη στάση των ΗΠΑ που αποκλείει την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ
Το Κρεμλίνο δήλωσε τη Δευτέρα ότι η θέση του Τραμπ να αποκλείσει την ένταξη.
Αλληλοκατηγορίες Κιέβου και Μόσχας για παραβίαση της πασχαλινής εκεχειρίας
Συνεχίζουμε τις μάχες μετά την πασχαλινή εκεχειρία που κήρυξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επιβεβαίωσε το.
Πάπας Φραγκίσκος: Οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων χτύπησαν 88 φορές όσα τα χρόνια ζωής του ποντίφικα
Οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων ήχησαν 88 φορές στις 11.00 τιμώντας τον πάπα.