

Ο Αραβικός Σύνδεσμος χαιρέτισε χθες τη διαδικασία ψηφοφορίας που διεξήχθη με επιτυχία από το Φόρουμ Πολιτικού Διαλόγου της Λιβύης (LPDF), το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, και το οποίο οδήγησε στην επιλογή της νέας εκτελεστικής αρχής της χώρας.
Σε δήλωσή του, ο Αραβικός Σύνδεσμος ζήτησε να ενοποιηθούν οι διεθνείς και περιφερειακές θέσεις για να ενισχύσουν τις προσπάθειες διευθέτησης που υποστηρίζουν τα Ηνωμένα Έθνη.
Ο Αραβικός Σύνδεσμος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο Προεδρικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Μοχάμεντ Αλμνίφι και για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης με επικεφαλής τον Χαμίντ Νταμπίμπα το συντομότερο δυνατό. Και πρόσθεσε ότι θα βοηθήσει στην προετοιμασία για τη διεξαγωγή των προεδρικών και κοινοβουλευτικών εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του 2021.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ανοικτοί πολιτιστικοί χώροι και δράσεις από τον δήμο Αθηναίων τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Μια σειρά από δράσεις ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων για να τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα.
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Η Μάργκοτ Φρίντλεντερ — επιζήσασα του ναζιστικού Ολοκαυτώματος και εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία.
ΝΑΤΟ: Ο Μαρκ Ρούτε δήλωσε ότι η Βορειατλαντική Συμμαχία παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα, αφού συντάχθηκε με ένα κάλεσμα.
Φρ. Μερτς: Απέρριψε το αίτημα των ΗΠΑ για διεξαγωγή εκλογών στην Ουκρανία – Υπέρ της σύστασης ειδικού δικαστηρίου για ρωσικά εγκλήματα πολέμου
Ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς απέρριψε την εισήγηση του προέδρου των ΗΠΑ για διεξαγωγή εκλογών.