

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ (CENTCOM) ανακοίνωσε το Σάββατο ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή ακριβείας στη Συρία, στοχεύοντας και σκοτώνοντας έναν υψηλόβαθμο ηγέτη σε μια θυγατρική της Αλ Κάιντα.
Η CENTCOM είπε ότι σκότωσε τον Muhammed Yusuf Ziya Talay, τον ανώτερο στρατιωτικό ηγέτη της Hurras al-Din (HaD), μιας θυγατρικής της Αλ Κάιντα.
«Όπως έχουμε πει στο παρελθόν, θα συνεχίσουμε να καταδιώκουμε αμείλικτα αυτούς τους τρομοκράτες για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και το προσωπικό των ΗΠΑ, των συμμάχων και συνεργατών στην περιοχή», δήλωσε ο στρατηγός Michael Erik Kurilla, διοικητής της CENTCOM.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.