

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Κυριακής (21/05) ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετέβη στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στα 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, (Χιλιανδαρίου 2-4), στην Κυψέλη.
«Καταρχάς να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα. Ας ελπίσουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει μαζί τους κι ο ελληνικός λαός. Σήμερα ειναι μια μέρα ελπίδας, οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το λαϊκό αίτημα, να αλλάξει πορεία η χώρα. Να αφήσουμε πίσω μας μια τετραετία ανισοτήτων, αισχροκέρδειας, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης των νέων. Να αφήσουμε πίσω μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει ανάγκες των πολλών. Να ανοίξει ο δρόμος για κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση με νέα πρόσωπα, κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού» δήλωσε ο κ. Τσίπρας εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.
Θεοδωρικάκος: Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία
Η παραγωγική ανασυγκρότηση «είναι απόλυτη αναγκαιότητα για την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους.