

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αποκάλυψε και το δικό του πρόβλημα υγείας.
Αφορμή στάθηκε, η λευχαιμία – σύμφωνα με τον ίδιο- που φέρεται να στέρησε τη ζωή από τη Μαλένα, το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας Δασκαλάκη.
«Μέχρι να παρέμβω και να αναλάβω την υπόθεση, ρωτούσαν αν η Μαλένα είχε καλή εικόνα λόγω καρκίνου. Πώς με βλέπετε εμένα, με βλέπετε να σέρνομαι; Κάνω κάθε μέρα ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία. Έχω υποστεί έξι ώρες εγχείρηση. Με βλέπετε να πεθαίνω; Όποιος έχει καρκίνο ή λευχαιμία μπορεί να μην φαίνεται προς τα έξω, αλλά πεθαίνει κάθε μέρα. Το κοριτσάκι είχε λευχαιμία, το άλλο καρδιολογικά, το άλλο είναι παράλυτο και του έχει γίνει κοκτέιλ φαρμάκων. Όταν γίνει η δίκη θα ντραπούν πολλοί άνθρωποι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Mega.
Mάλιστα, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου του ευχήθηκε περαστικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Είμαι φτιαγμένος από πλουτώνιο. Δεν άλλαξα τον τρόπo ζωής μου. Την παραμονή του χειρουργείου μου αγόρευα 12 ώρες, δύο μέρες συνέχεια για τον Λιγνάδη. Η ζωή είναι πολύ όμορφη και ας έχει μόνο λύπες. Θέλουμε όλοι να ζήσουμε, και εγώ θέλω να ζήσω, έχω μικρά παιδιά που θέλω να μεγαλώσω και θα τα μεγαλώσω».
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.