

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ γειτόνων. Τότε ο ένας εκ των δύο, ηλικίας 63 ετών, πήρε την καραμπίνα του και άρχισε να ρίχνει βολές στον αέρα.
Ο έτερος γείτονας, ηλικίας 66 ετών, θορυβημένος από την απρεπή συμπεριφορά του 63χρονου πήρε τηλέφωνο και τον κατήγγειλε στην αστυνομία δηλώνοντας επίσης για τον γείτονα του ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ταυτόχρονα κατέθεσε και μήνυση εναντίον του.
Τα ΕΚΑΜ, η ειδική μονάδα της Αστυνομίας, μετέβη στο σπίτι του 63χρονου την επόμενη μέρα το πρωί, τον έβγαλαν από το σπίτι παρά τη θέληση του και τον μετέφεραν στον Εισαγγελέα. Από το σπίτι κατασχέθηκαν επίσης η καραμπίνα καθώς και 12 φυσίγγια.
Η Δικαιοσύνη έχει επιληφθεί του περιστατικού ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.
Σχετικά Νέα
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.
Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοιχτό και πάλι από αύριο – Έγινε έλεγχος μετά τον σεισμό
Η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ αναφέρει πως ο έλεγχος κατά το μήκος του μονοπατιού ολοκληρώθηκε.