Ο Α. Τσίπρας ζήτησε να «καθίσει κάτω» ο Π. Πολάκης στην Ολομέλεια

Τα «αίματα άναψαν» αρκετές φορές κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο του επιτελικού κράτους που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς. Έντονη ήταν μια εξ’ αυτών και η αντιπαράθεση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, που επιχείρησε να απαντήσει επι προσωπικού στον Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση Βορίδη όμως τράβηξε σε χρονική διάρκεια με αποτέλεσμα να ενοχλήσει τον Παύλο Πολάκη ο οποίος σηκώθηκε… διαμαρτυρόμενος: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία;» τόνισε έντονα και πρόσθεσε φωνάζοντας. «Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών της Ν.Δ.

Τότε παρενέβη ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος γύρισε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν κοντά του και τους είπε: «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».

Το ρόλο «διαμεσολαβητή» ανέλαβε ο Πάνος Σκουρολιάκος ο οποίος, γύρισε στον Πολάκη λέγοντάς του: «Παύλο κάθισε. Κάθισε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συζήτηση που έγινε για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παρών στην ολομέλεια της Βουλής αλλά δεν πήρε τον λόγο για να τοποθετηθεί για τον πρώην υπουργό του… λέτε να τρέχει κάτι!

 

πηγή   eretikos.gr

Σχετικά Νέα