Ντράφι: 80χρονη που παραμένει χωρίς ρεύμα τα «έψαλλε» με τη μαγκούρα σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ

Η κατάσταση είναι δραματική με την γυναίκα να παραμένει και αποκλεισμένη από τα χιόνια και να περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ξεμένει από τρόφιμα και φάρμακα την ώρα που δεν έχει ούτε ρεύμα.

Δεν έχει τέλος η οργή και η αγανάκτηση των ανθρώπων που ακόμη και σήμερα ζουν χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Συγκεκριμένα, μία 80χρονη γυναίκα στο Ντράφι που έχει μείνει σχεδόν για μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς ρεύμα, βγήκε στον δρόμο και αφού σταμάτησε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, στην αρχή τους τα «έψαλε» και στη συνέχεια χτύπησε ακόμη και το όχημα με τη μαγκούρα της.

Από την περασμένη Δευτέρα (23/1) μέχρι και χθες το βράδυ, η 80χρονη παραμένει μέσα στο ψύχος, χωρίς ρεύμα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή της.

Η κατάσταση είναι δραματική με την γυναίκα να παραμένει και αποκλεισμένη από τα χιόνια και να περνάει δύσκολες, καθώς ξεμένει από τρόφιμα και φάρμακα την ώρα που δεν έχει ούτε ρεύμα.

«Είμαστε τόσες μέρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι μέσα στο κρύο και έχουμε ξεπαγιάσει. Πότε θα μας βοηθήσετε; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;», είπε αρχικά, ενώ ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούσε να την ηρεμήσει, όμως εκείνη… αγρίεψε ακόμη περισσότερο, όταν εκείνος ανέφερε τη λέξη… αύριο: «Τι αύριο; Σήμερα θα το φτιάξεις», φώναξε και έδωσε μια με τη μαγκούρα στο καπό του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα