Ντουμπάι: Με φυλάκιση και πρόστιμο κινδυνεύουν τα 40 μοντέλα που πόζαραν γυμνά σε μπαλκόνι

Την κινητοποίηση των αρχών του Ντουμπάι προκάλεσαν οι εικόνες με τις γυμνές γυναίκες σε μπαλκόνι ουρανοξύστη της πόλης. Τα 40 μοντέλα κατηγορούνται για παραβίαση των νόμων της δημόσιας ευπρέπειας.

Οι ταυτότητές τους αποκαλύφθηκαν και πρόκειται για μοντέλα που προέρχονται από Ρωσία, Λευκορωσία, Μολδαβία και Ουκρανία, ενώ η αστυνομία φέρεται να έχει περάσει χειροπέδες και σε έναν 33χρονο Ρώσο ονόματι Alexey Konstov, ο οποίος θεωρείται ως ο διοργανωτής της φωτογράφισης. Όπως δήλωσε ο ίδιος, βρισκόταν σε ένα κοντινό διαμέρισμα και κατέγραφε το project με τις γυμνές γυναίκες, ενώ ισχυρίζεται ότι έκανε “θανάσιμο λάθος” που δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο, μία κίνηση μάλιστα που συνέβαλε στη σύλληψη τόσο του ίδιου, όσο και των γυναικών. Τα μοντέλα, όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζουν 6 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο περίπου 1.200 ευρώ.

Το τουίτ των αρχών του Ντουμπάι:

Πλέον ο Alexey αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 18 μηνών, καθώς η δημοσίευση και ο διαμοιρασμός πορνογραφικού υλικού που «μπορεί να υπονομεύσει τις ηθικές αξίες των πολιτών», είναι παράνομος.

Η εν λόγω φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο σε ένα μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Ντουμπάι και άνθρωποι από γειτονικούς ουρανοξύστες μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις σκηνές.

Ποιες είναι οι 40 γυναίκες που πόζαραν γυμνές

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι γυναίκες που συμμετείχαν στα γυρίσματα, με σκοπό την προώθηση της ισραηλινής έκδοσης μιας αμερικανικής ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου, είναι νεαρής ηλικίας, ενώ πολλές από αυτές ταυτοποιήθηκαν μέσω των social media.

Ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκονται δύο Ουκρανές κοντά στα 20, η Yana και η Diana, μια 19χρονη συμπατριώτισσά τους, Dariya Khorunzhenko.

Στην ομάδα είναι και τα μοντέλα Ekaterina Kashenko και Sophia Tkachuk.

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως και τα μοντέλα Anastasia Kashuba, 20 ετών, και Tatyana Borisenko, γύρω στα 20.

Όλα τα μοντέλα από την Ουκρανία που έχουν ταυτοποιηθεί έχουν αναρτήσει βίντεο ή φωτογραφίες τους από το Ντουμπάι στα social media.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα