Ντόρα Πάλλη: «Υπερπαραγωγή fake news από την κυβέρνηση»

«Ελληνικό», επιχειρηματικότητα και μείωση της υπερφορολόγησης στους πολίτες και στις επιχειρήσεις. Αυτά, μεταξύ άλλων, είναι τα στοιχήματα της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στον Νότιο Τομέα, Ντόρας Πάλλη, όπως τα περίεγραψε στον «Φιλελεύθερο», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξανδρο Διαμάντη.

Η κυρία Πάλλη εξήγησε ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα με κοστολογημένες και ουσιαστικές προγραμματικές προτάσεις για το αύριο της χώρας, καθώς επίσης ότι είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να υπηρετήσει αποτελεσματικά ένα διαφορετικό οικονομικό μείγμα με λιγότερους φόρους και μειωμένες εργοδοτικές εισφορές.

Παράλληλα τόνισε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα εγγυηθεί την πολυεπίπεδη ασφάλεια για όλους, από την περιφρούρηση των συνόρων έως και την εικοσιτετράωρη φύλαξη των γειτονιών μας. Για τον Αλέξη Τσίπρα επισήμανε ότι «όσες σκιές και να ρίξει, μια νέα, πιο φωτεινή ημέρα για την Ελλάδα έχει ήδη ξημερώσει», ενώ υπογράμμισε ότι τόσο το «Ελληνικό» όσο και το παραλιακό μέτωπο «προσέκρουσαν» στις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που σύντομα θα αλλάξει.

Ερωτηθείσα συγκεκριμένα για την «καμπάνια» κινδυνολογίας, που έχει εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα με τη χρήση αρκετών fake news, η Ντ. Πάλλη σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παράγουν περισσότερα fake news από όσα μπορεί να καταναλώσει η κοινή γνώμη».

«Παραπληροφορούν, μέσω φιλοκυβερνητικών εντύπων και τηλεοπτικών προγραμμάτων, τους πολίτες. Και επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να σύρει τον δημόσιο διάλογο και τον πολιτικό πολιτισμό στον βούρκο της λάσπης του. Τα τοξικά ψεύδη όμως, τα οποία κατά καιρούς εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – αφορούν όχι μόνο τις θέσεις της παράταξής μας, αλλά ακόμα και την οικογενειακή ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη- καταδικάστηκαν από τον ελληνικό λαό στις κάλπες», είπε στον Φιλελεύθερο η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Καταλήγοντας υπενθύμισε ότι «η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, το 2015, στήθηκε πάνω στο μεγαλύτερο «fake» πρόγραμμα, αυτό της Θεσσαλονίκης». «Ένα πρόγραμμα, για το οποίο η περήφανη διαπραγμάτευση που ακολούθησε επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με δύο αχρείαστα μνημόνια και συνολικά 100 δισ. ευρώ», όπως είπε, ενώ τόνισε ότι «ήρθε η ώρα να καταλάβει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας ότι όσες σκιές και να ρίξει, μια νέα, πιο φωτεινή ημέρα για την Ελλάδα έχει ήδη ξημερώσει».

Σχετικά Νέα