

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης, το οποίο αναφέρεται φυσικά στον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας Μιχάλη Κατσουρή.
Η ΑΕΚ πάει στο Κροατία να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε μια αναμέτρηση η οποία ήδη έχει γίνει γνωστή για τους λάθους λόγους.
Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την δολοφονική επίθεση των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντινάμο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.
Στο πλαίσιο αυτό και παρά την στεναχώρια και την θλίψη που επικρατεί στο στρατόπεδο της Ένωσης, ο Ματίας Αλμέιδα καλείτε να παρατάξει στην Κροατία μια ΑΕΚ η οποία θα παίξει το ποδόσφαιρο της και θα περάσει το μήνυμα της ειρήνης και του σεβασμού.
Η νταμπλούχος Ελλάδας για το 2023 δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι της, αφού η Ντινάμο είναι η κορυφαία ομάδα της Κροατίας τα τελευταία χρόνια με συνεχή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ωστόσο η ΑΕΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση του στα playoff του Champions League.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία).
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.