Ντ. Μπακογιάννη: “Όταν είσαι απών, ο κόσμος σε τιμωρεί”

Τη δυσαρέσκειά της για τη στάση ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης που παραμένουν “άφαντοι” μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, αρχικά ξεκαθάρισε πως “δεν φτάνει η συγγνώμη μας, δεν φτάνει η αυτοκριτική μας, δεν φτάνει η ανάληψη ευθύνης. Αυτή τη στιγμή η υποχρέωση που έχουμε είναι να δώσουμε έναν σωστό σιδηρόδρομο στην Ελλάδα”, για να προσθέσει στη συνέχεια και μετά από ερώτηση για τους “εξαφανισμένους” υπουργούς:

“Έχω εκλεγεί 11 φορές. Είναι πάρα πολλές. Δικαιούμαι, νομίζω, να ισχυρίζομαι ότι ξέρω τον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο. Ο νεοδημοκράτης ψηφοφόρος επιβραβεύει την αγωνιστικότητα των πολιτικών, όταν αγωνίζονται συλλογικά για τη φανέλα. Ταυτόχρονα, όμως, τιμωρεί κιόλας εκείνους που σε κρίσιμες στιγμές εξαφανίζονται και σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους”.

Και κατέληξε: “Στην πολιτική είμαστε όλοι μαζί. Όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε τις μάχες και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι ένα μήνυμα, νομίζω, προς κάθε κατεύθυνση και ισχύει για όλα τα κόμματα. Το βλέπετε πως σε οποιοδήποτε κόμμα και αν είσαι, όταν στη δυσκολία δίνεις τη μάχη, ο κόσμος το αναγνωρίζει. Όταν είσαι απών, ο κόσμος σε τιμωρεί”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα