

Ανακοίνωση της Τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Κ. Νοτοπούλου.
Σταγόνα στον ωκεανό το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Η δραματική μείωση των αφίξεων απο το εξωτερικό καθώς και η συρρίκνωση του εισοδήματος των Ελλήνων μετατρέπουν τα πιο δυσοίωνα σενάρια σε εφιαλτική πραγματικότητα.
Αλήθεια, πιστεύει κάποιος πως η εξαιρετικά μειωμένη ζήτηση στον τουρισμό μπορεί να αντισταθμιστεί με 30 εκατομμύρια ευρώ;
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εσωτερικό Τουρισμό για ΟΛΟΥΣ ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ είναι να καλυφθεί η πενθήμερη διαμονή και η μεταφορά (συμπεριλαμβανομένου του μεταφορικού ισοδύναμου για να στηριχτούν τα νησιά) για 3.000.000 πολίτες κλιμακωτά, με εισοδηματικά κριτήρια.
Το πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού θα συμβάλει στην ενίσχυση της εσωτερικής ζήτησης για τουριστικές υπηρεσίες και άρα στη διατήρηση στοιχειώδους ρευστότητας στην αγορά.
Ο ελληνικός Τουρισμός για να στηριχθεί χρειάζεται ένα γενναίο πρόγραμμα εσωτερικού Τουρισμού ταυτόχρονα με παροχή ρευστότητας απευθείας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κάλυψη μισθών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων. Μέτρα πραγματικής στήριξης.
Η ΝΔ ξεγελάει πια μόνο τον εαυτό της.
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.