Νοτοπούλου για Σαμοθράκη: Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή ανεπάρκεια

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά τον αποκλεισμό του νησιού της Σαμοθράκης έκανε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου

Η πρώην υποψήφια για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «πρωτοφανή ανεπάρκεια» και ζήτησε εσπευσμένα εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς Πλακιωτάκη και Θεοχάρη για το ποια μέτρα έχουν ληφθεί για να πάψει η δυσφήμηση της χώρας.

Η κα. Νοτοπούλου τόνισε πως «στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Σαμοθράκης αφήνει έκθετη την κυβέρνηση της Ν.Δ. και μαζί της και τη χώρα.Τ ην ώρα που η τοπική κοινωνία προσπαθεί με αγωνία να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία, η κυβέρνηση μας εντυπωσιάζει με την προχειρότητα και την αδυναμία επίλυσης του προβλήματος».

Στη συνέχεια επισήμανε πως «η κατάσταση αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή ανεπάρκεια και η ταλαιπωρία που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες είναι αδιανόητη. Εξίσου αδιανόητη είναι η δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης της Ν.Δ. να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, για την περιοχή και τον τουρισμό, παρά την αποτελεσματική λύση που δόθηκε την Πρωτοχρονιά του 2019 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

«Ποιές ενέργειες έχουν κάνει οι κ.κ. Υπουργοί Γ. Πλακιωτάκης και Χ. Θεοχάρης για να διασφαλίσουν τη φήμη του νησιού και της χώρας;Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων και ποιες ενέργειες έχουν προβλεφθεί για την αποζημίωση τους;» κατέληξε.

Σχετικά Νέα