Νοτοπούλου: Έκλαψα και μάλιστα πολύ για τα σεξιστικά σχόλια

Απαντήσεις για πολλά ζητήματα έδωσε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της. Μεταξύ αυτών απάντησε και στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε.

«Έχω προϋπηρεσία στο Bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου», επισήμανε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Εspresso», απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί σεξιστικές επιθέσεις.

«Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα όμως επισήμανε ότι όσο τη στενοχώρησαν τόσο πείσμωνε. «Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου», υπογράμμισε.

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν θα παραδοθεί «στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί».

Σχετικά Νέα