

Η κακοκαιρία «σαρώνει» και την Εύβοια, με τις νότιες περιοχές να πλήττονται από ισχυρή καταιγίδα με αστραπές και βροντές ενώ έπεσε μέχρι και χαλάζι, με το 112 να ηχεί στα κινητά των κατοίκων όλων των περιοχών.
Πιο συγκεκριμένα, η κακοκαιρία κράτησε πολλή ώρα στους Ζάρακες, στα Μεσοχώρια αλλά και στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, κάνοντας δύσκολη την κυκλοφορία, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (24.8.2022).
Προβλήματα από την κακοκαιρία καταγράφηκαν και στην Κάρυστο, με τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να μετατρέπονται σε «ποτάμια», λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι όταν ξέσπασε η νεροποντή.
Η Εύβοια είναι μια από τις περιοχές, στις οποίες εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, της Πολιτικής Προστασίας για τις περιοχές που αναμένεται να βρεθούν στην «καρδιά» της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Το μήνυμα που έχει 48ωρη ισχύ, καλεί τους κατοίκους να αποφύγουν τις «άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων» και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Σχετικά Νέα
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..