

Η οικονομία της Νότιας Αφρικής, η πλέον βιομηχανοποιημένη στην αφρικανική ήπειρο, σημείωσε βουτιά 51% μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, εν μέσω της πανδημίας της Covid-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της χώρας.
Η άνευ προηγουμένου συρρίκνωση του ΑΕΠ ήταν αναμενόμενη λόγω των αυστηρών περιορισμών που επιβλήθηκαν στη χώρα μετά τις 27 Μαρτίου προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού, περιορίζοντας τις μετακινήσεις του πληθυσμού σε βάρος του μεγαλύτερου μέρους της οικονομικής δραστηριότητας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.