

Ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Σίριλ Ραμαφόζα δήλωσε ότι είχε σήμερα επικοινωνία με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα την εκτυλισσόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία.
“Βάσει των σχέσεων που έχουμε με τη Ρωσική Ομοσπονδία και ως μέλος των BRICS, η Νότια Αφρική προσεγγίστηκε για να διαδραματίσει μεσολαβητικό ρόλο”, αναφέρει ο Ραμαφόζα στον λογαριασμό του στο LinkedIn.
Ο νοτιοαφρικανός πρόεδρος υπογράμμισε πως η χώρα του θεωρεί πως η κρίση μπορεί να επιλυθεί μέσω διαμεσολάβησης και διαπραγματεύσεων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.