

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε νυχτερινό κλαμπ της Νότιας Αφρικής, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Οι σοροί βρέθηκαν νωρίς την Κυριακή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί ακόμα έχουν τραυματιστεί.
“Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το συμβάν βρίσκονται υπό διερεύνηση” ανέφερε στα τοπικά μέσα αστυνομικός. “Σε αυτό το στάδιο δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε υποθέσεις” πρόσθεσε ο Brigadier Tembinkosi Kinana.
Οι συγγενείς των θυμάτων δεν έχουν καταφέρει ακόμα να προχωρήσουν σε αναγνώριση των θυμάτων, οι αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο ενώ υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης έχουν σπεύσει στο Ανατολικό Ακρωτήρι της Νότιας Αφρικής.
Σχετικά Νέα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.